Koordinate: 44.099636, 19.982682
Adresa: Beogradsko naselje bb
Tip smeštaja: Apartmani
Pet friendly: NE
Internet: DA
Ishrana: DA
Raspoloživost: Cele godine
Lokacije u blizini: Maljen,Povlen
Vlasnik: Mikoš Filipović
Telefon: 064/6582-488

DIVČIBARSKI VAJATI su ekskluzivan apartmanski objekat u planinskom stilu, na divčibarskim livadama, sa kojih se pruža pogled na okolne obronke Maljena.

Objekat se nalaze na 800 m od centra Divčibara, na glavnom putu Divčibare – Kaona, nedaleko od Ski staze, na samom početku Beogradskog naselja ispod roze vile Bella Vista.

Apartmani su registrovani kao SUR “Stefanov Vajat”- Filip Kokanović PR, i svi su po rešenju ministarstva turizma kategorisani sa 4****.

U okviru Stefanovog Vajata nalazi se 15 apartmana:

Apartman A1 ROMANTIC, jednosoban, 27m2, sa francuskim lezajem, (2+0) jedini romantic sa kaminom.
Apartmani A2, A3, A7, A8, A13, A14 – ROMANTIC, jednosobni, identicno opremljeni, 27 m2 bez kamina sa francuskim ležajem i jednim pomoćnim ležajem (2 + 1).
Apartmani A4, A9 i A15 – FUN, jednosobni, 34 m2 sa španskim kaminom, sa ugaonom garniturom koja se rasklapa i veličine je francuskog ležaja, posebnim krevetom i jednim pomoćnim ležajem (3 + 1).
Apartmani A10 FAMILY (30 m2) i A6 I A12 (42 m2) – FAMILY LUX sa španskim kaminima. Imaju dnevni boravak i jednu odvojenu spavaću sobu. U dnevnom boravku postoji ugaona garnitura koja se rasklapa i veličine je francuskog ležaja, a u spavaćoj sobi postoje dva singl kreveta (4 + 0).
Apartmani A11 i A5(48 m2) – GRAND sa španskim kaminom. Imaju dnevni boravak sa ugaonom garniturom i jednim pomoćnim ležajem i odvojenu spavaću sobu sa dva singl kreveta (4 + 1).

Svi apartmani poseduju kompletno opremljenu kuhinju za spremanje i serviranje hrane sa frižiderom i šporetom, led televizor, total tv paket, Wi-Fi internet, TWC, većina poseduje terasu.

U toku boravka kamin u Vašem apartmanu mozete upaliti jednom, od nas dobijate drva za vatru koja će trajati 2 sata. Ukoliko želite ponovna loženja možete doplatiti.

Fields marked with an * are required
 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.