Koordinate: 43.290576, 19.553846
Adresa: Kamena Gora
Tip smeštaja: Brvanara/Kamp/Apartman
Pet friendly: NE
Internet: NE
Ishrana: DA
Raspoloživost: Cele godine
Lokacije u blizini: Sveti bor
Vlasnik: Dragoljub Simović
Telefon: 0649116468

Domaćinstvo Jasmine i Dragoljuba Simovića nalazi se na kamenoj Gori u neposrednoj blizini Svetog Bora Kamenogorskog na nadmorskoj visini od 1400mnv i kao tako u jugozapadnoj srbiji je na prvom mestu kao najvisočija kota sa stalnim stanovnicima . Okosnica domaćinstva je brvnara sa početka 20-og veka koja je autentična , osim što je zbog potreba urađen sanitarni čvor, brvnara se sastoji od kuhinje i dnevnog boravka, kupatila i spavace sobe sa 6 ležajeva .

Povećanjem potraznje a negujući tradiciju građevinarstva, kasnije smo napravili 5 kućera, autentičnih čobanskih “drvenih šatora”koji služe isključivo za prenoćišta za dve osobe što čini 10 osoba može prenoćiti u kućerima, i u trećoj fazi kojoj se već nazire kraj, urađena je brvnara sa prostorom u kome moze da se smesti 30-ak osoba da obeduju kao i 6 lezaja u podkrovlju .
Domaćinstvo raspolaže sa ukupno 22 ležaja u vlastitoj ponudi kao i 35 sa rodbinom u neposrednoj blizini, nudi usluge smestaja po ceni od oko 5 evra u protivrednosti kao i mogućnost ishrane zdravom organskom hranom koju uzgajamo u svojim domaćinstvim.

Fields marked with an * are required
 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.