Dobro došli na moj blog, veliki pozdrav za sve čitaoce.

 

kanjon Toplodolske reke, Stara planina

Ja sam Nenad Nešić, rođen sam 1977. godine u Beogradu, gde i danas živim. Završio sam srednju elektro-tehničku školu „Nikola Tesla“ i diplomirao na Fakultetu organizacionih nauka. Sa diplomom inženjera organizacije rada, za hleb zarađujem u IT industriji. Kao protivtežu kancelarijskim obavezama i poslu za računarom, pronašao sam se u sportu, prirodi i putovanjima.

 

Obožavam skijanje, košarku, yogu, hiking, rafting, kanjoning, kao i upoznavanje novih predela, država, ljudi i kultura. Vođen izjavom Dalaj Lame-„Putuj bar jednom godišnje na mesto na kojem nisi nikada bio“ i dalje dobijam ogromnu želju i inspiraciju za brojna putovanja i avanture. Baš to je i razlog zbog čega pokrećem blog; da podelim informacije i iskustva, kao i da se povežem sa istomišljenicima.

 

Na ovom sajtu ćete naći ideje za putovanja i izlete, preporuke, ocene, savete, korisne informacije, telefone, putopise. Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, vezano za temu, ne ustručavajte se da pišete, vrlo rado ću vam pomoći. Cilj sajta i jeste da vas ohrabri da se pokrenete, da shvatite da to možete; da doživite novo iskustvo; da se upustite u istraživanje i upoznavanje. Nadam se da ću uspeti da vas motivišem ili ako već jeste, onda da vam dam novu ideju, za mene jednu od najvećih strasti u životu, za sinergiju prirode i putovanja.

 

Hvala što čitate,

Nenad