Sajt Zapali iz (Z)grada svakog dana beleži sve bolji odziv publike i sve više čitalaca svraća po nove informacije, tekstove i zanimljivosti. To su primetile i neke medijske kuće, pa je stranica nagrađena promocijama i medijskim prostorom. Pogledajte na linkovima ispod kako je to izgledalo.

U specijalizovanoj emisiji “Van dometa” koja se bavi promovisanjem zdravog života, outdoor aktivnosti i zaštitom životne sredine i prirode, slušaocima smo predstavili internet stranicu. Hvala autoru i voditelju Ivici Dropcu na ukazanom poverenju.

preslusajte emisiju

Online izdanje dnevnog lista “Telegraf” upotrebilo je naš post za reportažu u rubrici Srbija. Interesantna priča o Kamenoj gori i 500 godina starom boru koji u sebi čuva zapis, naišla je izuzetnu čitanost i priličan broj podela na društvenim mrežama.

procitajte clanak

Tema decembra na portalu koji se bavi preporukama za inspirativniji mesec, bila su putovanja po Srbiji. Našoj stranici ukazana čast da se predstavi kroz intervju i promoviše svoj rad u prošlosti, kao i ideje za budućnost. Hvala urednici Miljani Vidosavljević.

procitajte clanak