Smeštaj u Srbiji

objavljen u: Povezani tekstovi | 0

 

Od nastanka ideje za pokretanjem bloga vodim se istim načelima i ne odstupam puno od njih. Pre svega, želim da pozitivno utičem na ljude i da im pružim potrebnu motivaciju da se pokrenu i upoznaju Srbiju. Nije potrebno mnogo da shvate da nije ni skupo ni teško uživati u prirodnim i kulturno-istorijskim lepotama svoje zemlje i da se to ne dešava nekim tamo drugim ljudima na Facebook-u, već može i vama, ukoliko se samo malo organizujete. Drugo, kad god su mi bile potrebne neke informacije nisam uspevao lako da dođem do njih i uglavnom sam morao da ih tražim satima po internetu. Ideja sajta Zapali iz (z)grada je da pruži sve potrebne informacije na jednom mestu i da vam da “vetar u leđa” da se otisnete u avanturu i uživanje.

 

Ivanjički konaci
Domaćinstvo Najde Jandrić

 

Kako je vreme odmicalo shvatio sam da ne mogu sve to da prenesem kroz blog, da želje prevazilaze tu formu i da polako postaje turistički portal za putovanja po Srbiji, ali i Balkanu. Uostalom, nije ni važno koja je forma, bitno je da sadrži sve što je neophodno.
Tako je pored putopisa, nastala Mapa Srbije sa najznačajnijim lokalitetima, koja je dobila izuzetno pozitivne komentare i počela da obavlja svoju pravu funkciju – da se koristi pri planiranju vikenda ili odmora po Srbiji. (Pogledajte MAPU)

 

 

Poslednja aktuelnost, koja bi trebalo da zaokruži celu tematiku, je sekcija Smeštaj. Kako sam to zamislio možete da vidite OVDE.

Za sada se nalazi oko 80 objekata, ali to nije brojka na kojoj ću se zaustaviti. U ponudi su vile, apartmani, etno sela, brvnare, kampovi, domaćinstva… Sada svako ko želi može da se potpuno informiše i spremi za put koristeći sajt Zapali iz (z)grada.

 

Gde otići, šta obići?
Gde se nalazi?

Kako ćemo se snaći za hranu?
Gde da prespavamo?

 

 

 

Ovo su samo neka od pitanja koja najčešće muče ljude i sprečavaju ih da se otisnu na put. Sada, koristeći različite delove sajta, sve što je potrebno je na dohvat ruke.

 

Podela smeštaja

Smeštaj je podeljen u 6 osnovnih kategorija koji predstavljaju veće celine Srbije – Vojvodina, zapadna, centralna, istočna, južna Srbija i Kosovo. Klikom na deo Srbije koji vas zanima, otvaraju se svi objekti koji njemu pripadaju. Svaki objekat ima zasebnu stranicu i na njoj se nalaze informacije i karakteristike ponude. Neophodne informacije su broj telefona, adresa, koordinata, e-mail adresa, sajt, a opisne karakteristike služe da procenite koji objekat najviše odgovara vašim potrebama – da li je pet friendly, da li ima mogućnost služenja hrane, šta se nalazi u okolini, da li je raspoloživ tokom cele godine…

 

Ocenjivanje smeštaja

Dodate su i uvek korisne opcije ocenjivanja i komentarisanja smeštaja i domaćina, pa to može da pruži dodatnu pomoć oko budućeg odabira. Ukoliko ste bili u nekom od ponuđenih objekata, molim vas da ih ocenite i da ostavite u komentaru svoje mišljenje, jer na taj način direktno, svi zajedno, utičemo na povećanje kvaliteta ponude.

 

Preko dugmeta „Pošaljite upit vlasniku“ možete poslati svoje zahteve direktno u objekat i dalju komunikaciju nastavljate sa odgovornim osobama.

 

Šum
Domaćinstvo Ana

 

Ponuda smeštaja je zaista raznolika, od bazičnog koji predstavlja odličnu bazu za istraživanje okoline, pa sve do izuzetno komfornog koji pruža sve pogodnosti za boravak i uživanje. Verovatno će najviše pažnje privući ukusna srpska trpeza i tradicionalno opremljena etno sela.

 

Etno selo Sunčana reka
Etno selo Bogut

 

Ukoliko želite i da se vaš objekat nađe na ovoj stranici, slobodno nam pišite na strani Kontakt i pripremićemo sve za vas potpuno besplatno!

Ostaje još samo da izaberete deo Srbije koji bi da upoznate, rezervišete smeštaj, a tekstovi sa bloga i Mapa će vam pomoći oko atrakcija i zanimljivosti u okolini.

Upoznajte i volite Srbiju!

Srećan put!

 

Zaprati Nenad Nesic:

Poslednji članci od

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.